Daftar Sekarang
50% Selesai

Sikit je lagi: Sila masukkan emel utama dan klik butang untuk daftar.

Cop kuota anda sebelum terlambat!

We respect your privacy and your information is 100% secure

TERKINI - AGEN DROPSHIP DIPERLUKAN SEGERA

JOIN ALKURMA DROPSHIP MENTORING PROGRAMME HARI INI

shadow-ornament

Satu dunia dah tahu, tahun 2016 adalah tahun yang sangat MENCABAR, tahun yang MENDEBARKAN dan tahun yang telah menjadi NIGHTMARE bagi rakyat Malaysia kerana perubahan ekonomi yang tak menentu.

Bukan takat itu sahaja, PEKERJA pun ramai diberhentikan tanpa notis awal, dan bagaimana pula dengan nasib graduan baru mencari kerja nanti. Hampir 400,000 graduan yang sedang menganggur sekarang.

Malah, kos sara hidup pun semakin meningkat setiap bulan. Macam mana nak tampung keluarga, makan minum, tempat tinggal dan lain lain?

Saya sangat yakin anda semestinya sedang mencari PELUANG BISNES untuk menambah pendapatan. Paling kurang anda perlukan 4 angka sebulan konsisten. Betul?

USAH risau, tak perlu panik lagi. Tarik nafas dalam-dalam kerana di sini ada penyelesaiannya. Pastikan anda baca sehingga ke penghujung supaya tak terlepas sebarang info penting.

Di sini ada penyelesaiannya..

Saya dari MZF bersama dengan Team IMpreneur yang telah mengendalikan “ALKURMA Dropship Mentoring Programme” sebulan yang lepas buat julung-julung kalinya membuka semula Mentoring Programme kepada ANDA untuk menjadi agen dropship produk berkualiti tinggi, mudah terjual dan permintaan tinggi iaitu - JUS AL-KURMA AJWA.

Anda juga boleh follow saya 'MZF' di Facebook untuk perkongsian aktiviti harian bisnes saya. Sebelum saya teruskan, apa kata luangkan sedikit masa untuk melihat dahulu video ringkas saya dibawah: (jangan tenung muka saya lelama..hihi)

Daftar sekarang (terhad!) »
50% Selesai

Sikit je lagi: Sila masukkan emel utama dan klik butang untuk daftar.

Cop kuota anda sebelum terlambat!

We respect your privacy and your information is 100% secure


Dropship? Macam pernah dengar jer..

Dropship ini secara ringkasnya adalah Berniaga Tanpa Simpan Stok. Anda hanya tolong promote produk supplier. Apabila customer bank in, baru anda beli dari supplier. Supplier yang akan uruskan pengeposan produk. Anda hanya ambil untung atas angin atas usaha promosi yang dilakukan.

Mudah bukan, modal pun tak perlu tingg tinggi. Siapa kata nak mulakan bisnes perlukan modal tinggi?

Produk JUS ALKURMA AJWA? Ada USP ke..?

memperkenalkan..

Produk Jus Al-Kurma adalah satu-satunya produk yang dihasilkan melalui kaedah penapaian dan ionisasi yang berteknologi tinggi serta menggunakan teknologi “patented” yang terbukti mengekalkan nutrisi buah kurma.

Jus Al-Kurma mengandungi 120ml setiap botol dan 12 botol dalam satu kotak.

Produk ini dibuat daripada ekstrak Kurma Ajwa (nilai-nilai pemakanan kurma paling tinggi nutrisinya) yang diimport dari Arab Saudi dan pengeluaran kurma Ajwa memang terhad dan harga bahan mentahnya mahal iaitu 1 kg (~40 biji) = RM240-RM350

Manakala kebanyakan jus kurma lain di pasaran hanya menggunakan kurma jenis biasa dan murah.

Sabda Rasulullah SAW: “Barang siapa yang makan pagi dengan tujuh butir kurma Ajwah, maka tak akan mencelakainya racun dan sihir dihari itu”. (Riwayat Shahih Al-Bukhari)

Ramuan: Sari Jus Kurma, sebotol mengandungi 7 biji Kurma Ajwa.

Khasiat Utama ALKURMA:

  • Menambahkan susu badan (Milk Booster)
  • Menurukan bacaan demam kuning
  • Merawat Eczema
  • Mencerdaskan minda (Brain Booster)
  • Memberikan tenaga segera (Energy Booster)
Logo Halal SGS HACCP Alkurma

Jom baca kisah mereka yang sudah berjaya dengan sertai Alkurma Dropship Mentoring Programme kurang seminggu

Dulu buat Dropship produk-produk lain, semua separuh jalan. Bila join Dropship ALKURMA, leaders banyak support. Banyak info diberi. ~ Puan Fatimah

Tak pernah lagi join Dropship yang ajar kelas marketing. Full support head-to-toe. Yuran RM59 murah sangat! ~ Bella Ismail

Feedback dari leaders sangat pantas. Marketing tools semua diberi lengkap. Bertuah dapat join Dropship Alkurma yang supportive to each other. ~ Cik Aena Khalina

Leader ke founder ke..retis ke..sama sama turun padang. Support? Motivasi? MASHAA ALLAH ! ~ Shidah Zabil

Daftar sekarang (terhad!) »
50% Selesai

Sikit je lagi: Sila masukkan emel utama dan klik butang untuk daftar.

Cop kuota anda sebelum terlambat!

We respect your privacy and your information is 100% secure


Risau tidak tahu berniaga?

USAH takut, USAH risau, sebab team IMpreneur komited mahu membantu dan membimbing anda sehabis baik. Lagi fresh, lagi bagus! Kerna kami akan membongkarkan segala ilmu dan formula rahsia perniagaan kami kepada anda dari A-Z. Yang penting anda perlu ada usaha, komitmen dan semangat utk berniaga.

Antara ILMU & FORMULA yg akan diajar:

  • Teknik Facebook Marketing
  • Teknik Instagram Marketing
  • Teknik Offline Marketing
  • Strategi praktikal capai 5 angka sebulan
  • Teknik 5000PEC (zero cost marketing)
  • Bagaimana membina empayar perniagaan anda sendiri

Dgn ilmu-ilmu berguna yang diajar, maka ianya seolah-olah ‘short-cut’ buat anda dan mengurangkan risiko kegagalan. Sekaligus dapat mengelakkan anda asyik ‘terhantuk berkali-kali oleh sebab kurang ilmu dan panduan.


Apa yang SPECIAL sangat dibawah Team IMpreneur ini?

  • GAMBAR HI-RESOLUTION & SKRIP IKLAN

    Gambar iklan, poster, dan grafik (hi-resolution) serta ayat skrip iklan semua kami kasi. Anda tak payah pening-pening nak cari gambar. Hanya post kat FB je!

  • TRAINER BERPENGALAMAN

    Trainer terdiri daripada mereka yang dah buat sales lebih 100k dan selebriti TV3 yang mempunyai pengaruh besar dalam Media Sosial.

  • FLYERS MENARIK

    Nak jual offline kat kawan-kawan pun boleh. Flyers kami kasi untuk memudahkan promosi.

  • KELAS WORKSHOP & FB LIVE PERCUMA

    Kelas pun ada, workshop pun ada, group training whatsapp pun ada dan terbaru ada FB LIVE training. Kami akan ajar melalui whatsapp & LIVE di FB group khas secara Percuma.

  • TAK KRIK-KRIK

    Yang paling penting, team dropship ni semua memang super happening. Tak “krik-krik” lemau takde motivasi, dan sentiasa di update latest things.

  • REWARDS JUALAN TERTINGGI

    Apabila achieve target bulanan, dapat hadiah best-best. Macam-macam hadiah ejen dropship dah menang sebelum ni. Perfume, tudung, lunch di KL Tower, dan latest pakej pelancongan pun ada!

  • PASARAN BESAR & SUSAH TEPU

    Pasaran ALKURMA untuk Ibu Mengandung & Menyusukan Bayi juga untuk kanak-kanak. Memang besar market dan susah nak tepu, sentiasa ada je ibu mengandung dan menyusu kan?

  • AUDIENCE DIBERIKAN PERCUMA

    Target market pun kami kasi. Tak payah pening nak pikir mana nak cari ibu mengandung, mana nak cari ibu menyusu. Data semua kami ada sebab dah research lama dah. Anda tinggal promote je.

  • STRATEGI EMPAYAR

    Strategi untuk anda bina empayar perniagaan anda sendiri pun akan dikongsikan. Bisnes anda akan lebih sistemaik dan tersusun tanpa ada kebocorang wang.


Sebentar! Amaran Keras..

Mentoring Programme ini TAK sesuai kalau anda ada ciri ciri dibawah:

  • Mereka yang kerjanya hanya makan dan tidur sahaja, dan harapkan perkara perkara AJAIB berlaku tanpa usaha.
  • Mereka yang percaya dengan skim cepat kaya. Maaf, jangan join!
  • Mereka yang tiada disiplin dan tak serius untuk ubah hidup mereka. Mereka hanya nak ‘tengok-tengok’ dan tak mahu bertindak pantas.

Ok, baiklah..saya berminat. Bagaimana mahu sertai?

Untuk pakej DROPSHIP ini, modalnya cuma serendah RM59 sahaja seumur hidup.

Dengan modal RM59 tu, kami akan berikan anda:

  • 1 botol Alkurma sebagai sample (untuk guna sendiri atau nak ambik gambar untuk promosi)
  • Gambar iklan, poster dan grafik yang sudah edit untuk bantu anda buat jualan. (hi-resolution!)
  • Group Support (Whatsapp, Telegram, FB Group, FB LIVE) untuk bantu tunjuk ajar jualan.
  • Dan kesemua manfaat yang telah kami senaraikan di atas.

Harga Jus Al-Kurma Semenanjung Malaysia

NOTA: Semua harga telah termasuk postage.

Mari saya bagi contoh..

Saya bagi contoh: Harga jualan 3 botol Alkurma RM65. Bila customer bank in pd anda, anda hanya transfer RM57 pd kami. Anda untung bersih RM8 utk penjualan 3 botol Alkurma.

1 botol 120ml. 1 pek ada 3 botol. Untuk pengetahuan, kita memang tak jual satu-satu. Jadinya, secara mudahnya:

  1. Produk kami yang pos
  2. Anda hanya tolong promote je.

Dan.. untung bersih anda mampu mencecah sehingga RM70 sekaton (12 botol). Ini kami akan kongsikan dalam ‘secret group’.

"Eh, kenapa kena bayar RM59. Biasa sy buat dropship FREE je.. kenapa kena bayar pulak?"

Mungkin ada yang rasa begitu? Ok, anda perlu tau beberapa perkara ni:

  1. RM59 yang dibayar tu dapat 1 botol ALKURMA untuk guna sendiri bernilai RM20. Perlu try dulu, baru konfiden nak bagitau orang apa kita jual.
  2. Jadi baki RM39 dari yuran yg anda bayar tu adalah Group Support kami.
  3. Leaders dalam group kami ada 23 17 orang. Setiap hari kami akan bergilir-gilir memberi tips jualan pada anda dalam group support. Setiap hari tau. Ini bukan macam group support biasa yg sunyi sepi. Ini memang meriah. Situ boleh bagi anda semangat dan idea untuk buat sale.
  4. Gambar dan testimoni kami akan update setiap hari. Gambar memang cun (hi-resolution). Anda tak perlu nak pandai photoshop semua. Kami bagi semua pada anda, anda just buat marketing je.
  5. Support tu lifetime tau, selagi anda menjual produk alkurma. Produk lain tak boleh ye.
  6. Yuran yang anda bayar tu sekali je seumur hidup. Katalah anda dibimbing dalam masa 2 bulan (60 hari).. maksudnya anda hanya bayar RM1 je utk dpt tips-tips berguna setiap hari. Murah kan?

Saya berani kerat jari, di Malaysia belum ada yg guide dropship ejen se-efektif kami. Anda join dulu baru anda tau. RM59 bagi saya modal yg cukup-cukup tak masuk akal dan berat sebelah. Semuanya sebab nak tolong anda.

shadow-ornament

Apa tunggu lagi? Pendaftaran terhad!

Tawaran amat TERHAD. Cukup Kuota Tawaran akan diTUTUP jika sesuatu kawasan sudah berdaftar.

Jika anda terlepas, kami tidak dapat berbuat apa-apa kerana pengeluaran produk ini TERHAD kepada Kuota Ejen Dropship yang telah ditetapkan.


Berminat nak sertai Famili Bisnes Kami? Klik dibawah sekarang:

Daftar sekarang (terhad!) »
50% Selesai

Sikit je lagi: Sila masukkan emel utama dan klik butang untuk daftar.

Cop kuota anda sebelum terlambat!

We respect your privacy and your information is 100% secure

Terlalu awal untuk keluar?

Cop kuota anda sebelum terlambat!

We respect your privacy and your information is 100% secure